Stalen Constructies | Hekwerk | Trapwerk | Laswerk | Rvs | Stalen Puien

Onze diensten

Stalen Constructies

Alle voorkomende constructies zoals: hekwerken, trappen, kolommen, vloerliggers en op maat gemaakte complete staalconstructies.

Bekijk onze stalen constructies  

Hekwerken

Alle soorten en maten hekwerk, van bedrijfsterrein tot balkon.

Bekijk onze hekwerken  

Trapwerken

Strakke designtrap, een brandtrap of een eigen idee? Alles is mogelijk.

Bekijk onze trapwerken  

Laswerken

Wij lassen staal, rvs en aluminium in onze werkplaats of op locatie.

Bekijk ons laswerk  

RVS

Wij maken en leveren op maat gemaakte RVS constructies.

Bekijk ons RVS constructiewerk  

Stalen puien

Complete stalen puien inclusief montage en glaswerk.

Bekijk onze stalen puien 

Een geweldig idee? 

Onze projecten

Projecten waar wij en onze klanten trots op zijn!
2 openslaande deuren met links en recht vaste panelen.Grote roldeur geplaatst voor het makkelijk in en uitrijden van nieuwe auto's in de showroom.Stalen afscheidingswandStalen pui Stalen kastenStalen trapStaal balkon hek gegalvaniseerd.Stalen matrix tafel onderstel met salon ondersten.Stalen X-set onderstellen met Salon setje.Strakke trap in een kantoorpand dicht stalen leuning met eiken treden.Wand afscheidingen met taats deuren voor kantoor.

Over ons

MH Constructies is een jong bedrijf dat is gestart nadat er 10 jaar lang ervaring is opgedaan bij een metaalbedrijf. Door de lange ervaring in de metaalbouw zijn wij ontstaan en dit heeft ook geholpen met de start en de groei van ons bedrijf. Onze eigen werkplaats is uitgebreid en voorzien van de juiste apparatuur om voor de klant het beste resultaat af te leveren.

Voor ons is het belangrijk dat er direct contact met de klanten is, zodat wij goed mee kunnen denken en een perfect eindresultaat kunnen realiseren. Zo staan in onze werkplaats altijd de deuren open om lopende projecten te bezichtigen.

Bij MH Constructies kunnen wij projecten van begin tot eind, van ontwerp tot montage, met vakkundigheid begeleiden en verzorgen. Projecten zoals: trappen, hekwerken, ballustrades en interieurconstructies.

Door onze lange ervaring, uitgebreide kennis en vakmanschap is er geen uitdaging te groot of onmogelijk voor MH Constructies.

Contact formulier

Een super leuk idee of een vraag laat dat hieronder weten